Educatie cu autonomie

Dupa cum v-am mai povestit, perfectionarea continua si dezvoltarea personala fac parte din valorile si obiectivele fundamentale ale companiei noastre, asa ca, ori de cate ori ni se propune sa sustinem proiecte care incurajeaza educatia, nu putem sta deoparte.

De pilda, ieri, 27 noiembrie, am participat la campania de promovare a lecturii “Cartile pe fata”, initiativa lansata in Cluj-Napoca si extinsa apoi si in restul tarii. Timp de 8 ore, intre orele 9:00 și 17:00, bucureștenii iubitori de lectura au putut face curse gratuite cu taxiul special “Cartile pe fata” – un Mercedes Clasa E din flota Autonom Rent-a-Car. “Biletul”? O carte la purtator. 🙂

carte

Serviciul de taxi gratuit a fost disponibil tuturor celor care l-au comandat prin aplicația mobila Clever Taxi, disponibilă pe toate sistemele de operare: Android, iOS, Windows Phone și Black Berry OS10. Pe durata calatoriei, pasagerilor le-a tinut companie Victor Miron, organizatorul campaniei, avand prilejul sa discute despre lectura. Mai multe informatii despre campanie, aici.

Si clujenii s-au plimbat cu taxiul Autonom Rent a Car si cu Cartile pe fata:

Tot pentru a incuraja educatia participam zilele acestea, alaturi de partenerii din echipa Leadership Autentic a fundatiei Leaders, la o caravana de peste 800 km, ajutandu-i cu masini autonome pentru a ajunge la aproape 100 de elevi din tara. Leadership Autentic este un program de educatie non-formala care contribuie la dezvoltarea personala a elevilor de liceu, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.

leaders

Weekend-ul acesta le vom fi alaturi la Moinesti, in judetul Bacau. Le uram drum bun si succese rasunatoare in proiectele lor! Cu siguranta liceenii care se intereseaza de acum de valorile leadership-ului ne rezerva multe surprize placute. 🙂

Voi cum credeti ca s-ar putea incuraja si mai mult proiectele educationale, astfel incat sa vedem toti roade bune in viitor?