Marius Stefan – speaker in cadrul Business Days Cluj

ClujBusinessDays

Retete de succes in antreprenoriat, viziuni despre afaceri, idei transformate in realitate, leadership, strategii de business cu “happy-end” in plina criza economica, acestea sunt doar cateva dintre subiectele abordate de cei cei mai importanti performeri din mediul de afaceri autohton, invitati sa ia cuvantul in cadrul evenimentului Business Days Cluj desfasurat in perioada 25 – 26 septembrie. Marius Stefan, manager general Autonom Rent a Car, in calitate de antreprenor “in serie” si speaker, a abordat intr-un mod relaxat, simplu si inspirational tema conferintei – “Flexibilitatea si adaptabilitatea intr-o economie in convulsii”, exemplificand prin practicile implementate si probate in businessul si echipa proprie cum anume poti duce pe drumul succesului o afacere, in plina criza.

Potrivit managerului Autonom Rent a Car, secretul succesului este urmatorul: “There is no secret”. Dezvoltarea continua a angajatului, targetul pe carti citite indiferent de domeniu, evaluarile, contributia fiecarui membru al echipei, monitorizarile lunare si impartasirea valorilor companiei sunt cateva (ne)cunoscute ale formulei succesului, rezumata de Marius Stefan la S (succesul)=X (munca) + Y (joaca) – Z (vorbarie). Sfaturi practice venite din partea managerului celei mai mari firme de inchirieri masini din Romania, cu 37 de agentii in 24 de orase si o flota de peste 1800 de masini.

Valorile sunt lucrurile care ne unesc pe toti intr-o echipa, lucruri in care credem cu totii. Si vreau sa va spun care este modalitatea practica de a defini un sistem de valori in cadrul organizatiei voastre. Trebuie sa puneti o simpla intrebare, atat. Adunati toti membrii echipei, daca vreti sa definiti un sistem de valori, si puneti-le o singura intrebare. Asta este intrebarea: „De ce esti mandru ca lucrezi aici?” 

Marius Stefan, Manager General Autonom Rent a Car