Super festival la Cluj. Untold.

Inima Ardealului, capitala europeana a tineretului in acest an, sarbatoreste. Cum? Printr-un super festival care prin 10 scene, 20 de locații si 150 de artisti isi propune sa atraga peste 300.000 de participanti din toata tara dar si din strainatate.

Intre 30 iulie – 2 august 2015 la Cluj-Napoca vor fi prezenti artisti precum Avicii, David Guetta ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party si multi altii care vor acoperi diverse genuri de muzica: trance, chill out, hip-hop, electro house, progressive house, rap.

mnhl_source

Despre Avicii si David Guetta nu cred ca trebuie sa spunem prea multe. Parca mai ieri auzeam pentru prima data hit-uri precum Wake me Up, Titanium sau I gotta Feeling iar intr- o saptamana le vom auzi si live la Cluj.

Despre DJul și producătorul ATB va putem spune ca este unul dintre veteranii scenei electro. S-a lansat in 1999 si de-a lungul timpului a colaborat cu Moby, Sarah Brightman, Bryan Adams și multe alte nume sonore.

Tinie Tempah a lansat de curând o nouă piesă, Tears run dry, pe care o va cânta în premieră în România, la Cluj, alături de celebrul său hit Written in the stars. Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici, cu rol de ambasador al London Men Fashion Week.

Fatman Scoop, starul american de hip-hop, câștigătorul a 2 Grammy Award-uri este cunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă. De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca Claudia Cream la piesa Just a Little Bit.

Asadar daca aveti nevoie de o masina in timpul sederii in Cluj, colegii nostri de acolo va stau cu drag la dispozitie. Puteti sa faceti o rezervare pe site sau ne puteti da doar un telefon la numarul 0749.15.10.28. De asemenea daca plecati din Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Iasi sau alt oras si doriti sa nu petreceti mult timp in tren va invitam sa apelati la colegii nostri din cele 38 de agentii din 25 de orase pentru a ajunge mai repede la destinatie.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul evenimetului sau pe Facebook.