ZigZag

Un fost membru al echipei Autonom Rent a Car ne-a dat de veste despre un proiect inedit: Zig Zag prin Romania, o initiativa ce-si propune sa strabata tara in lung si-n lat (in zig-zag, desigur), timp de patru ani, in cautarea unor oameni care au de spus povesti de succes, de retinut si de impartasit si altora.

Asa se face ca personajul Ziggy si-a inceput calatoria prin tara si rotițele deja s-au pus în mișcare: a inceput sa dezvaluie locuri spectaculoase din Romania si oamenii cu adevarat valorosi din fiecare județ, ale caror povesti deosebite poate nu le-ar afla nimeni niciodata, dar care merita sa faca înconjurul lumii.

“Adevaratii super-eroi. Oameni cu care-ar trebui sa ne mandrim. Cu ajutorul super-puterilor de nadejde (condeiul, reportofonul, aparatul foto si camera de filmat), Ziggy va descoperi povestile ascunse ale acestora, le va imbraca frumos in cuvinte, imagini si clipuri, dupa care le va darui lumii spre a fi admirate”, ne promit organizatorii.

In plus, Ziggy va invita si pe voi sa “dati de veste o poveste” fiindca “unde-s multi, puterea creste si povestea nu se-opreste!” 🙂 Asadar, voi ce povesti frumoase cunoasteti si ati vrea sa le vedeti facand inconjurul lumii?