De la idee la succes. Povestea Autonom, intr-un reportaj Digi 24

Cum am construit noi cea mai mare afacere rent a car din Romania deja stiti. Ca toti antreprenorii, am avut o idee si am muncit zi de zi, impreuna cu partenerii si colegii nostri din toata tara, pentru a o transforma in ceea ce stiam ca poate deveni. N-a fost mereu usor, dar astazi, la aproape 10 ani de la infiintarea Autonom Rent a Car, putem spune ca am reusit, mai ales ca ne-am dezvoltat puternic indeosebi in perioada de criza economica.

„Perioada dura ne-a fortat sa ne reinventam, de la un business clasic de inchirieri masini catre persoane fizice am mers catre servicii de firme, mai mult de 80%. Ne-a ajutat experienta, contactul cu o economie mai dezvoltata si sa intelegem cum functioneaza sectorul serviciilor”, explica Dan Stefan pentru Digi 24.

Dar nu ne multumim cu statutul de lider national pe piata de inchirieri auto, ci continuam sa invatam despre domeniul nostru de activitate, despre piata atipica din Romania si despre un mediu de afaceri mereu in schimbare. Totodata, nu incetam niciodata sa ne imbunatatim serviciile, straduindu-ne sa anticipam toate asteptarile clientilor nostri si, mai nou, ne ambitionam sa ducem autonomia si peste hotare: prima noastra agentie externa deja a fost inaugurata, la Budapesta.

Mai multe despre evolutia afacerii noastre, dar si alte povesti de succes va invitam sa aflati de aici.