Marius Stefan, CEO Autonom: Antreprenorul anului 2015

De 10 ani, Wall-Street premiaza cele mai inovatoare, dinamice si performante companii si proiecte din anul respectiv. Ieri, 23 noiembrie 2015, la a 10-a editie a Galei Wall-Street, managerul nostru general, Marius Stefan, a fost desemnat “Antreprenorul anului”. Premiul, poate cel mai important dintre toate distinctiile primite pana acum, i-a fost acordat de organizatia internationala EY – Entrepreneur of the Year.

Cu acest prilej, Marius a facut o scurta trecere in revista a celor 9 ani de activitate Autonom, cu provocarile, dar si reusitele aferente:

“A face afaceri in Romania, pentru noi, este ca un roller coaster. Suntem de 9 ani pe piata si la fiecare trei ani am trecut printr-o criza. In 2008 stiti foarte bine ce s-a intamplat si a trebuit sa ne reinventam total, sa ne adresam unui alt segment de piata, zona corporate, iar in 2011, pentru ca am reusit sa facem lucrul acesta, am avut un alt tip de criza, o criza de crestere: ne-am dublat veniturile si am inceput sa suferim la calitate. Anul trecut am trecut printr-o alta criza puternica, prin care cred ca treceti toti in acest an, o criza de resurse umane. Suntem foarte curiosi sa vedem care va fi urmatoarea criza”.

Si, fiindca orice criza este, de fapt, o oportunitate de dezvoltare, abia asteptam noile provocari, care vor genera noi performante. 🙂

Mai multe informatii despre eveniment si companiile premiate sunt disponibile aici. La buna revedere!