Marius Stefan, CEO Autonom, in Business Hall of Fame 2015

Miercuri, 27 mai a.c., la Ateneul Roman din Bucuresti, a avut loc Gala Business Hall Of Fame® 2015.

bhof2-600x400

Ajuns la a cincea editie in Romania, dar cu o istorie de peste 30 de ani in SUA si Canada, evenimentul vizeaza sa aduca in atentia publica lideri, manageri sau antreprenori care contribuie la dezvoltarea economica si sociala a comunitatii si care pot astfel reprezenta modele de reusita in cariera pentru tanara generatie. Astfel, in cadrul fiecarei promotii sunt desemnati cate sase laureati, manageri sau antreprenori de succes, selectati pe baza unor criterii stabilite la nivel international:

  • viziune si leadership in conducerea unei organizatii;
  • impact asupra economiei nationale;
  • implicare sociala;
  • model de reusita in profesie.
Marius Stefan, Business Hall of Fame 2015

In procesul de selectie a laureatilor sunt luate in considerare atat performantele inregistrate in cadrul companiilor pe care le reprezinta (calitatea produselor sau a serviciilor dezvoltate in Romania, locurile de munca oferite), cat si valorile pe care acestia le promoveaza in societate si care ii pot recomanda drept modele pentru tinerii manageri.

Printre antreprenorii care influenteaza mediul de afaceri din Romania, selectati de juriul Junior Achievement Romania pentru a face parte din promotia Business Hall Of Fame® 2015, raportam cu mandrie ca se numara si Marius Stefan, fondator si CEO Autonom Rent a Car. Reusita lui Marius ne onoreaza si ne motiveaza sa realizam si mai multe, deopotriva in plan profesional si comunitar.

Alaturi de Dragos Petrescu – fondator si CEO City Grill, Bogdan Georgescu – fondator si CEO Bookster si Novel Ventures, Sergiu Biris – fondator si CEO Trilulilu, Zonga, Adriana Avram – Presedintele Fundatiei Lowendal si fondator Top Diagnostics si Doina Cepalis – fondator si CEO Te-Rox Prod, ei alcatuiesc a cincea promotie Business Hall of Fame.

La eveniment au participat nominalizati, comitetul de selectie, directori de companii si institutii, jurnalisti, elevi, studenti, profesori si invitati de onoare.

Printre personalitatile premiate, de-a lungul anilor, in cadrul evenimentului Business Hall of Fame® se numara Thomas A. Edison, Henry Ford, Walter E. Disney, Peter F. Drucker, J. Willard Marriott Sr., Steve Jobs etc. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.bhof.ro.