O poveste culturala – Bucharest PhotoFest

bucharest-photo-fest

In urmatoarele zile capitala Romaniei va fi locul ideal pentru fotografi, iubitorii de fotografie si nu numai. De ce? Pe data de 10 septembrie se da startul festivalului Bucharest PhotoFest. Ce inseamna asta? Bucurestiul “va fi mai vizual ca oricand”, dupa cum ne promit organizatorii.

Daca va suna cunoscut, inseamna ca ati participat la festivalul international Bucharest PhotoWeek. Ne-am bucurat impreuna si am invatat de la cei mai buni. I-am sustinut anul trecut si am hotarat sa facem acelasi lucru si acum. De data aceasta, insa, proiectul s-a transformat in BUCHAREST PHOTOFEST – “un concept mult mai elaborat”, dupa cum il descrie fondatorul proiectului, Ionut Trandafirescu.


16 speakeri, workshopuri si expozitii, manifestari artistice si povesti culturale


Vor fi 11 zile deosebite (incepand de pe 10 pana pe 20 septembrie), manifestari artistice si invitati speciali. Vor fi prezenti profesionisti din toate colturile lumii. Vom avea onoarea de a ne impartasi din secretele lor personalitati precum Mathieu Le Lay – director de film, cinematograf si fotograf francez, englezul fotograf Tim Flach si Anka Zhuravleva din Rusia. Mai multe informatii, precum si programul, se afla pe site-ul evenimentului, www.bucharestphotofest.com.

photographer-698908_1280

Noi, “Autonomii”, suntem entuziasmati pentru ca avem inca o data ocazia sa sustinem echipa din culisele festivalului asa cum stim mai bine: asiguram transportul invitatilor speciali. In plus, ne mandrim cu faptul ca entuziasmul este de ambele parti:

„Un eveniment de mare anvergura nu poate fi realizat decat cu parteneri care inteleg miza proiectului si importanta acestuia pentru publicul larg. Autonom a dat dovada de profesionalism, iar experienta pe care am avut-o inca de anul trecut ne-a determinat sa insistam in demersul nostru”, adauga Ionut Trandafirescu.

Noua ne plac oamenii frumosi si implicati. Sustinem pasiunea si admiram perseverenta. De aceea va invitam sa participati la Bucharest PhotoFest si sa aflati cum se transmit printr-un obiectiv povesti nespuse. Ne vedem acolo!

Pagina evenimentului: www.bucharestphotofest.com
Sursa foto: pixabay.com