Premiul „Antreprenorii anului 2015”, la Gala Business Days

Dragii nostri, pentru noi, finalul de an a fost unul bogat in evenimente si… in premii 🙂

Cel mai recent este cel care ne-a fost acordat la prima Gala Business Days, marti, 15 decembrie a.c., cand managerii nostri, fratii Dan si Marius Stefan, au fost desemnati Antreprenorii anului 2015.

Acest titlu ne onoreaza si ne bucura in mod deosebit nu doar fiindca reprezinta o confirmare a muncii noastre de un deceniu in perfectionarea serviciilor oferite clientilor, ci si pentru ca am fost parteneri Business Days de la bun inceput, avand astfel prilejul sa observam o maturizare si imbunatatire constanta a pietei din Romania, in diverse sectoare de activitate.

BusinessDays3

La Gala Business Days au participat circa 250 de oameni de afaceri din elita mediului de afaceri din Romania si au fost premiati 25 de antreprenori si manageri, pentru performanta, excelenta, inovatie, implicare, impact social, leadership, viziune, arta vorbirii in public. Printre acestia se numara Dragos Anastasiu de la Eurolines, care a primit premiul pentru implicare sociala, Mircea Tudor de la MB Telecom – recompensat pentru viziune, Felix Patrascanu de la Fan Courier – premiat pentru leadership, iar managerul anului 2015 a fost desemnat Felix Daniliuc de la Raiffeisen Leasing. Mai multe imagini de la eveniment puteti vedea aici.

Daca va suna ceva cunoscut, nu gresiti: Marius Stefan a fost desemnat Antreprenorul anului 2015 si la Gala Wall Street si a intrat in Business Hall of Fame. Tot anul acesta, compania Autonom a obtinut titlul de Best Employer, a obtinut locul al doilea in competitia Romanian TopHotel Awards la categoria Car Rental Company of the Year si locul al treilea la sectiunea Cea mai populara companie de rent-a-car din Romania, in cadrul Galei Romanian Digital Travel Awards.

Afacerea Autonom a inceput in 2005, la Piatra Neamt, cand fratii Dan si Marius Stefan au decis sa valorifice in tara experienta academica si profesionala acumulata peste hotare. De atunci, valorile de capatai si lectiile invatate zi de zi in relatia cu clientii si colaboratorii ne-au ghidat sa fim din ce in ce mai buni in ceea ce facem, ajungand astfel la o echipa de circa 200 colegi, o flota de peste 2000 de masini noi si acoperire nationala, prin 41 de centre de inchirieri in 28 de orase ale tarii, precum si o agentie in Budapesta, Ungaria. Mai multe despre noi puteti afla de aici.

Va multumim ca ne sunteti alaturi si va dorim sarbatori fericite!