Locul 2 la Romanian TopHotel Awards 2015

Dragii nostri, dupa cum va anuntam acum o luna, a avut loc o noua editie a competitiei Romanian TopHotel Awards, la care am fost si noi nominalizati, la categoria Car Rental Company of the Year.

In perioada 6-26 aprilie, publicul si-a putut vota online preferatii la fiecare categorie in parte, alegerile astfel exprimate contribuind in proportie de 30% la clasamentul final. Apoi, juriul a analizat toate companiile sau proiectele nominalizate si a decis castigatorii, stabilind diferenta de 70%.

Miercuri, 6 mai a.c., a avut loc finala TopHotel Awards, prilej cu care ne-a fost decernat locul al II-lea la categoria Car Rental Company of the Year. Dovada, mai jos.

Car rental company of the year 2015 - locul II

Lista completa a premiilor Romanian TopHotel Awards 2015 este disponibila aici.

In perioada dedicata votarii din cadrul competitiei, am primit numeroase mesaje de incurajare de la clienti si parteneri, semn ca activitatea noastra nu a trecut neobservata. Ne bucuram sa va avem alaturi si contam intotdeauna pe feedbackul vostru pentru a ne perfectiona in continuare, in concordanta cu doleantele voastre.

Va multumim tuturor pentru sustinere si va asiguram ca echipa Autonom Rent a Car din cele 38 centre de inchiriere din 25 de orase ale Romaniei va sta oricand la dispozitie cu servicii de inchiriere auto la cele mai inalte standarde, ca si pana acum.